دسته بندی محصولات
سبد خرید شما

ریمل چشم

نمايش 1 تا 12 از 31 (3 صفحه)

تمام انسان ها زیبایی را دوست دارند. به همین خاطر است که لوازم آرایشی در چند سال اخیر طرفداران بسیاری در میان خانم ها پیدا کرده است. کسانی که آرایش چشم و محصولات مربوط به آرایش چشم را دوست دارند، حتما با ریمل آشنا هستند. استفاده از این محصول مژه ها را پرپشت تر، بلند تر و مشکی تر نشان می دهد که در نهایت موجب زیبایی چشم ها خواهد شد. بر خلاف شهرت بسیار زیاد این محصول، افراد محدودی می دانند که چه مواد مضر یا مفیدی در ساختار آن وجود دارد. در ادامه این مطلب قصد داریم ساختار دقیق ریمل را برایتان بررسی کنیم.

ریمل چیست و از چه موادی ساخته شده است؟

ریمل ها که در قرن نوزدهم به بازار راه پیدا کردند، به یکی از اصلی ترین وسایل آرایش خانم ها تبدیل شدند. به طور کلی دو نوع فرمول برای ساخت ریمل وجود دارد:

1) فرمول بدون آب

2) امولسیون آب و روغن

نوع اول با نام ریمل های ضدآب نیز شناخته می شود. این محصول به سادگی از روی مژه ها پاک نمی شود و پوسته های سفید نیز ایجاد نخواهد کرد. در حالی که نوع دوم احساس سبکی بیشتری بر روی مژه ها ایجاد می کند و شستن آن نیز ساده تر است. اما ممکن است هنگام استفاده از این نوع ریمل شاهد پوسته پوسته شدن و سفیدک های زیادی بر روی مژه ها باشید.

 به طور کلی تمام ریمل ها از جمله ریمل های حجم دهنده، تعدادی ترکیب ثابت در ساختارشان دارند. به عنوان مثال رنگدانه کربن سیاه یا اکسید آهن درون ریمل ها موجب سیاهی مژه ها می شود. همچنین ماده های نگهدارنده، موم ها یا روغن های غلظت بخش مثل لانولین، روغن معدنی، پارافین، پترولاتوم، روغن کرچک، موم کارنائوبا و موم کندلیلا نیز در ساختار ریمل ها وجود دارند که موجب زیبایی مژه ها خواهند شد.

در زمان های گذشته ریمل ها مواد خطرناکی داشتند. به عنوان مثال در دهه ۱۹۳۰ سقز، سرب و آنیلین در ریمل ها دیده می شدند. این مواد هنگامی که بر روی مژه های انسان ها قرار می گرفتند، خطرات بسیاری مانند کور شدن چشم را به همراه داشتند. امروزه قوانین بسیار جدی وجود دارند که از استفاده مواد خطرناک در ریمل ها جلوگیری می کنند.

مواد مضر در ساختار ریمل

از آن جایی که ریمل به طور مستقیم با مژه ها و چشمان شما در ارتباط است، باید هنگام انتخاب بهترین نمونه و مارک، با دقت بسیار بالایی رفتار کنید. در ادامه مطلب چند ماده مضر در ساختار ریمل ها را برای شما بررسی خواهیم کرد تا اگر هنگام خرید نام آن ها را در ساختار مواد ریمل شنیدید، سریعا از خرید آن محصول خودداری کنید.

  1. پارابن

همه محصولات زیبایی برای ماندگاری بیشتر حاوی مواد نگهدارنده هستند. پارابن جزو مواد بسیار خطرناکی است که معمولاً برای ماندگاری بیشتر به لوازم آرایشی افزوده می شود.

  • تحریک پوست: پارابن ها به عنوان محرک پوست شناخته می شوند. به همین دلیل هنگام استفاده از آن ها ممکن است شاهد تورم، جوش، قرمزی و مشکلات پوستی باشید.

  • اختلال هورمونی: پارابن ها می توانند بر روی غدد درون ریز شما اثر بگذارند و در نهایت موجب سرطان های مختلفی مانند سرطان سینه، سرطان پوست و غیره شوند. همچنین در صورتی که در زمان بارداری از آن استفاده کنید، ممکن است به جنین شما آسیب برساند. علاوه بر موارد بالا، استفاده از پارابن می تواند مشکلات بسیاری را در تولید مثل انسان به وجود آورد.

  1. پروپیلن گلیکول

پروپیلن گلیکول در واقع یک نوع مشتق نفتی است که در محصولات آرایشی بهداشتی مختلفی دیده می شود. به عنوان مثال دئودورانت ها، خمیر دندان ها، دهان شویه ها و برخی محصولات صنعتی مانند ضد یخ و روغن ها نیز در ساختارشان از پروپیلن گلیکول استفاده می کنند.

  • محرک پوست: این محصول جلوی رشد سلول های پوستی را گرفته و با آسیب رساندن به غشای پوستی، اثرات بسیاری مانند قرمزی، تورم و غیره را بر روی پوست خواهد گذاشت.

  • افزایش جذب مواد شیمیایی: از آن جایی که پروپیلن گلیکول جذب پوست را افزایش می دهد، مواد شیمیایی مضر با سرعت بالا تری جذب پوست می شوند و آسیب های بسیاری به لایه سطحی پوست می رسانند.

نتیجه گیری

از هر ده خانوم به احتمال زیاد ۹ نفر آن ها از ریمل در آرایش روزانه شان استفاده می کنند. زیرا مژه های بلند و مشکی زیبایی بی نظیری به چشم ها و در نهایت صورت می بخشد. استفاده از ریمل هیچ مانعی ندارد. این در صورتی است که مراقب مواد سازنده آن باشید و از هرگونه مواد مضری که بدون مجوز در تولید آن ها استفاده می شود، دوری کنید.

این محصول در حال حاضر موجودی ندارد. آدرس ایمیل و شماره همراه خود را در زیر وارد کنید و ما به محض در دسترس بودن محصول به شما اطلاع خواهیم داد.

 

نام محصول
ایمیل
شماره همراه
توضیحات